Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Правец
Изложба „Алкохол и амбалаж” гостува в Исторически музей - Правец
Изложба „Алкохол и амбалаж” гостува в Исторически музей - Правец

На 16 ноември 2017 г. от 17.30 часа в Исторически музей - Правец ще бъде открита гостуваща изложба под надслов „Алкохол и амбалаж”. Тя е първата от..
 Исторически музей – Правец обявява свободно работно място за длъжността „Уредник”
Исторически музей – Правец обявява свободно работно място за длъжността „Уредник”

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ - ПРАВЕЦ обявява свободно място за заемане на една щатна бройка за длъжността „УРЕДНИК” в Исторически..
26.10, 17:58     0 ком.
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка


* * * * * (3.7)
[още топ картинки]
Топ виц

Известна адвокатка пропуснала да спре на знак“Стоп” и за нещастие била спряна от местен катаджия. Мислейки се за “голямата работа”, адвокатката решила да се подиграе с полицая. – Може ли книжката и регистрацията на колата? – поискал катаджията. – За какво ви са? – питала адвокатката. – Вие не спряхте на знака “Стоп”. – Аз намалих,видях,че няма друга кола и продължих – уточнила тя. – Но все пак не спряхте а това трябваше да направи- те по закон. – Ако ми обясните каква е разликата между “намалих” и “спрях”, ще си дам документите – настоявала адво- катката. – ОК,така е честно! – казал полицаят. – Моля излезте от колата,за да ви покажа нагледно. Адвокатката излязло,а полицаят започнал да я налага с палката по "умната"глава. Блъскал, блъскал и накрая спрял за малко: – Сега – попитал той – искате да спра или да намаля?
Разниbotevgrad.com - (26.02.2015)
* * * * * (5)коментирай (2)

[още топ вицове]