Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Новини от България
Борисов: Искаме мир на Балканите и в Европа
Борисов: Искаме мир на Балканите и в Европа

Когато в света започне да се говори за въоръжаване и превъоръжаване, не го чака нищо добро. При една война първо се стремиш да да унищожих мостовете, пътищата и заводите на..
16.10, 16:52     0 ком.
Измамникът Спас-Александър в съда: Съжалявам
Измамникът Спас-Александър в съда: Съжалявам

Съжалявам - само това мога да кажа, заяви в съда Спас Василев, представял се като Александър Николов, мъжът, действал с фалшив профил в социалните мрежи и измамил десетки, предаде..
16.10, 16:51     0 ком.
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка
This is Sparta
This is Sparta
* * * * * (3)
[още топ картинки]
Топ виц

В школа за тайни агенти, до последния изпит успяли да се класират само американеца, французина и Бай Ганьо. Последния изпит се състоял във това да докажат вярността си към тайните служби. Дали първо на американеца един пистолет и му показали една стая и му казали: - В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Тои влязал в стаята постоял, постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал: - Не мога да я убия. Аз 20 години живея с тази жена, не мога!!! Скъсали го и го пратили по живо по зрдаво да се прибира в тях. Втори повикали французина и му казали: - В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Влязал французина в стаята и той постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал: - Не мога да я убия аз. Аз от 20 години живея с тази жена, Обичам я! И него го скъсали. Най-накрая извикали Бай Ганьо дали му пистолета и на него му показали една стая и му казали: - В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Бай Ганьо влязъл в стаята още вратата не се била затворила и се чуло: "Дан, дан, дан, дан, дан, пат-кют, пат-кют, пат-кют". Бай Ганьо илиза от стаята супер ядосан и са развикал: - Ей, гадняри! Дали сте ми халостни патрони и трябваше да я трепа с табуретката!
Любими героиDz0M5uT0 - (25.12.2007)
* * * * * (4.4)коментирай (0)

[още топ вицове]